Virksomheden

ecotop rullepresenning grøn transport ecotop rullepressening tiptrailer

ecotop hører hjemme hos Spørring Karrosserifabrik - en af branchens mindre virksomheder, men med solide kompetencer.

Virksomheden har været ejet af Jakob Jensen siden 1996 og har alle årene givet sine kunder god service og håndværk af højeste kvalitet, tilsat nytænkning.

Gennem årene har Spørring Karrosserifabrik været kendt for en række produkt- og arbejdsområder. Vore kunder har mærket krisen – det har vi også gjort. Som følge heraf tilpasser vi firmaet med særlig fokus på vor automatiske hydrauliske rullepresenning ecotop i forskellige varianter.

historien

ecotop rullepresenning grøn transport ecotop rullepressening tiptrailer

Spørring Karrosserifabrik har ligget på stedet i foreløbig 65 år.
Det var nemlig i 1947, at N.K. Kristensen – onkel til indehaver Jakob Jensen – startede fabrikken. Her blev Jakob Jensen i 1991, som 20-årig, udlært som karrosserismed.
  
I 1996 overtog han onklens virksomhed og viste fra begyndelsen, at han mestrede håndværket i dets mange facetter – samt at han stod for en nytænkning, der ikke var set andre steder i branchen.

Nytænkning er stadig et nøgleord. Det understreges også af, at Spørring Karrosserifabrik i begyndelsen af 2012 blev tildelt 1 mio. kr. fra den pulje på oprindelig 200 mio. kr. til forsøg med energieffektive transportløsninger, som Trafikstyrelsen administrerer.
 
Pengene bliver brugt til produktudvikling af den hydrauliske rullepresenning ecotop, samt test og måling af brændstofbesparelse og CO2-reduktion. Vi kan derfor dokumentere at ecotop er en løsning der gør en forskel både omkring økonomi, sikkerhed og miljø.

Jakob Jensen - opfinder og udvikler af en EU patenteret presenningsløsning, ecotop