ecotop hydraulisk rullepresenning hydraulische rollplane hydraulic tarp solution

Spar diesel - se kørselsrapport

Med støtte fra trafikstyrelsens Center for Grøn Transport kan vi nu dokumentere de besparelser de som vognmand eller chauffør har på brændstof forbruget. Vores projekt har bl.a. indeholdt et større antal testudstyr - som vognmænd har fået monteret mod at dokumentere besparelser og driftsomkostninger.

Vores test udstyr kører p.t. rundt i Danmark og samler løbende oplysninger om besparelse ved kørsel med tom trailer eller ved gennemsnitskørsel. Ingen af vores testudstyr har leveret resulater på under 6% besparelse. Eneklte resultater viser helt op til 19% besparelse i forhold til kørsel med tom, udækket tip-trailer.

Ring eller skriv til os for at høre mere om de økonomiske fordele du får ved at køre med en ecotop presseningsløsning: +45 8698 9105 eller info@ecotop.dk

Bedre Køre-hvile-tider

Med en ecotop løsning kan chaufføren blive på jorden eller sidde i førerhuset og fjernbetjene hele processen. Vore løsning giver mulighed for at tildække eller afdække traileren, inklusiv  opstramning af presseningen.

På ca. ½ minut er presseningen rullet over traileren og låst fast. Løsningen sikrer samtidig at der løbende strammes op - også under kørsel - således at presseningen altid er strammet op.

Dette sikrer en besparelse i arbejdstid - der kan anvendes som køretid på landevejene eller som hviletid. Du kan således udnytte døgnets timer bedre. Alt i alt får du en mere effektiv udnyttelse at tiden, en effektivitet der kan aflæses direkte på bundlinjen.

vindtunnel test

Som en del af dokumentationen for reduktion af brændstofforbrug og CO2 udslip har vi haft løsningen til test i vindtunnel, hos FORCE TECHNOLOGY.

Ring eller send en e-mail for at høre nærmere om testen og hvad vi herefter kan dokumentere.

arbejdssikkerhed

Med vores optimerede tradløse fjernbetjening samt patenterede låse og opstramningsanordning, minimerer du behovet for at klatre rundt på traileren. Med beggen ben på jorden kan du undgå mange af de grimme faldskader der ofte sker når chauffører mister fodfæste eller balance.

Udover egen eller medarbejdernes sikkerhed kan der være penge sparet i såvel sygedagpenge som evt. erstatninger til medarbejdere. Een af vores kunder havde regnet ud at med en investreing på 75 kroner i 2 år, kunne man sikre chauffør og vognmand mod faldtskader. En investreing de var klar til at betale.  

co2 besparelser

Vores projekt med Center for Grøn Transport, dokumenterer ligeledes den CO2 udledning som den testede kørsel forårsager/sparer. Vi kan ligesom med brændstofforbruget dokumentere en markant sænkning i udledning af CO2. 

Flere af vores testrapporter viser således at en enkelt trailerløsning, med et ecotop presseningssystem kan spare miljøet for en udledning på 10-15 Tons CO2/år.

Ring eller skriv til os, hvis du ønsker mere information om vores muligheder for at støtte dine grønne tiltag.